Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1089 FG: 1013 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500g Pilsner Malt 5210g Pale Malt 260g Cara Munich 2 130g Cara Aroma 900g Candi Syrup Inc D-180 [B]Humle og krydder[/B] 85g Styrian Golding 4% @ 60 min 35g Mittelfruh 2,9% @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 65 grader 15 min @ 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 rør, 2x 3l starter Informasjon om gjæring: Åpen gjæring, pitch på 18 grader, free rise til 24,5 grader. [B]Kommentarer[/B] Candi syrup tilsettes 2 dager etter pitch. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2017 Flasket: 19. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N