Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1089
FG: 1013
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6500g Pilsner Malt
5210g Pale Malt
260g Cara Munich 2
130g Cara Aroma
900g Candi Syrup Inc D-180

[B]Humle og krydder[/B]
85g Styrian Golding 4% @ 60 min
35g Mittelfruh 2,9% @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 65 grader
15 min @ 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1 rør, 2x 3l starter
Informasjon om gjæring:
Åpen gjæring,  pitch på 18 grader, free rise til 24,5 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Candi syrup tilsettes 2 dager etter pitch.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2017
Flasket: 19. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N