Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1,057
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,75kg Viennamalt
0,84kg melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
18g Chinoock @ 60min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1,5l
Informasjon om gjæring:
10C i 30dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2017
Flasket: 28. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F