Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,057 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,75kg Viennamalt 0,84kg melanoidin [B]Humle og krydder[/B] 18g Chinoock @ 60min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1,5l Informasjon om gjæring: 10C i 30dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2017 Flasket: 28. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F