Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1,059
FG: 1011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg norsk malt (Pale, Storgalaas)
1 kg norsk malt (Karamell, Storgalaas)

[B]Humle og krydder[/B]
300 gr granskudd 15 min
65 gr tørket villhumle, ukjent type 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lida kveik
Gjærmengde: starter slurry
Informasjon om gjæring:
38 grader 3 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2017
Flasket: 19. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N