Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1,059 FG: 1011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg norsk malt (Pale, Storgalaas) 1 kg norsk malt (Karamell, Storgalaas) [B]Humle og krydder[/B] 300 gr granskudd 15 min 65 gr tørket villhumle, ukjent type 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lida kveik Gjærmengde: starter slurry Informasjon om gjæring: 38 grader 3 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2017 Flasket: 19. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N