Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1,048 FG: 1,008 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 54,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,5 kg Pilsnermalt 0,8 kg Münchenermalt 300 gram sukker til karbonering på flasker [B]Humle og krydder[/B] 60 minutter: 50 gram Magnum humle (12,5%) 15 minutter: 60 gram Hallertauer Mittelfrüh (2,85%) [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Whirlfloc 15 minutter kok 1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter, 67 grader Mashout 5 minutter, 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 4 rør + starter Informasjon om gjæring: 17 dager på 12 grader 4 dager på 15 grader 14 dager karbonering på flasker ved 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2015 Flasket: 27. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N