Brygger: Gjermund Isaksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1070
FG: 1018
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,4kg palemalt
0,5kg caramel crystal 30L
0,3kg Munich 17,7 ebc
0,2 kg Black malt 525 EBC
0,18kg Sjokolade malt (350) EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial 16 gram 90 min
Northern brewer 30 gram 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67grader 60 min
76 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 1 pakke tørr
Informasjon om gjæring:
19 grader 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
oppskrift basert på Nøgne ø porter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2017
Flasket: 27. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N