Brygger: Gjermund Isaksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1070 FG: 1018 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,4kg palemalt 0,5kg caramel crystal 30L 0,3kg Munich 17,7 ebc 0,2 kg Black malt 525 EBC 0,18kg Sjokolade malt (350) EBC [B]Humle og krydder[/B] Centennial 16 gram 90 min Northern brewer 30 gram 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67grader 60 min 76 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 1 pakke tørr Informasjon om gjæring: 19 grader 2 uker [B]Kommentarer[/B] oppskrift basert på Nøgne ø porter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2017 Flasket: 27. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N