Brygger: Jørn Knarvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,08% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 76 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 700 g Chateau Chocolat. 500g Cara Amber, 4300 g Pale Ale [B]Humle og krydder[/B] Nugget 40 gram 90 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 deg 90 min, 80 deg 10 min washout [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Slurrey Gjærmengde: Slush Informasjon om gjæring: 30 Dager 20 grader+ 30 dager klaring 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mai 2016 Flasket: 1. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F