Brygger: Jørn Knarvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,08%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 76 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
700 g Chateau Chocolat. 500g Cara Amber, 4300 g Pale Ale

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget 40 gram 90 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 deg 90 min, 80 deg 10 min washout

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham Slurrey
Gjærmengde: Slush
Informasjon om gjæring:
30 Dager 20 grader+  30 dager klaring 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mai 2016
Flasket: 1. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F