Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1085
FG: 1025
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
maris otter pale malt, rugmalt, crystalrug malt, munhnermalt, crystalmalt, sjokolademalt og svartmalt

[B]Humle og krydder[/B]
chinook, styrian golding, columbus.

[B]Andre ingredienser[/B]
eikespon og aqevit

[B]Meskeinformasjon[/B]
63 gr i 20 min, 72 gr i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nothingham ale, dry
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
18 gr i 14 dager, 22 i 3 dager. coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. april 2017
Flasket: 4. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N