Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1085 FG: 1025 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] maris otter pale malt, rugmalt, crystalrug malt, munhnermalt, crystalmalt, sjokolademalt og svartmalt [B]Humle og krydder[/B] chinook, styrian golding, columbus. [B]Andre ingredienser[/B] eikespon og aqevit [B]Meskeinformasjon[/B] 63 gr i 20 min, 72 gr i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nothingham ale, dry Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: 18 gr i 14 dager, 22 i 3 dager. coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. april 2017 Flasket: 4. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N