Brygger: Jostein Sæthre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1056
FG: 1011
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale malt, amber , Crystal, chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
east kent golding, styrian golding

norsk villhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: english ale 2
Gjærmengde: 1 pk wyeast
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2013
Flasket: 26. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N