Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1056 FG: 1011 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale malt, amber , Crystal, chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] east kent golding, styrian golding norsk villhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: english ale 2 Gjærmengde: 1 pk wyeast Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2013 Flasket: 26. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N