Brygger: Bård Sørlie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1048 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt 3 EBC 7000 g Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 3000 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 500 g Pale Malt 7 EBC 7 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 4.6% alpha 80 g 60 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min på 40 C 15 min på 51 C 45 min på 67 C 5 min på 78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 380 Gjærmengde: 2 rør i 3 liter starter Informasjon om gjæring: gjæret på 16c i 3 dager. 17c i 3 dager 18c i 8 dager [B]Kommentarer[/B] Tappet fra fat, så litt for klart kanskje? [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2013 Flasket: 25. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F