Brygger: Bård Sørlie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1048
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt	 	       3	EBC	 	7000	g
Pilsner Malt 3 EBC	 	3	EBC	 	3000	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	500	g
Pale Malt 7 EBC	 	7	EBC	 	2000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	4.6%	alpha	 80	g	 	60	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min på 40 C 15 min på 51 C 45 min på 67 C 5 min på 78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 380
Gjærmengde: 2 rør i 3 liter starter
Informasjon om gjæring:
gjæret på 16c i 3 dager. 17c i 3 dager 18c i 8 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tappet fra fat, så litt for klart kanskje?

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2013
Flasket: 25. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F