Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1061
FG: 1003
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, wheat malt, special B

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, Simcoe, Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 grader i 60 min, 77 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3711
Gjærmengde: 6 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 18 grader, free rise til 25. Står på 25 grader til gjæringen er ferdig.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. juli 2015
Flasket: 19. juli 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N