Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1061 FG: 1003 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, wheat malt, special B [B]Humle og krydder[/B] Columbus, Simcoe, Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 grader i 60 min, 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3711 Gjærmengde: 6 dl slurry Informasjon om gjæring: Pitchet på 18 grader, free rise til 25. Står på 25 grader til gjæringen er ferdig. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. juli 2015 Flasket: 19. juli 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N