Brygger: Audun Solbrekke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1080 FG: 1018 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 216 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,00 kg Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) 0,50 kg Caramel/Crystal Malt - 80L (157,6 EBC) 0,50 kg Wheat, Flaked (3,2 EBC) 0,40 kg Munich Malt - 20L (25,0 EBC) 0,40 kg Pale Crystal (60,0 EBC) 0,20 kg Rye Malt (9,3 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 55,00 g Centennial [10,50 %] - Boil 60 min 50,00 g Cascade [5,75 %] - Boil 30 min 40,00 g Centennial [10,50 %] - Boil 30 min 35,00 g Cascade [5,75 %] - Boil 5 min 35,00 g Columbus (Tomahawk) [15,00 %] - Boil 5 min 50,00 g Cascade [5,75 %] - Boil 0 min 25,00 g Columbus (Tomahawk) [15,00 %] - Boil 0 min 100,00 g Cascade [5,75 %] Dry hop 10 days 100,00 g Columbus (Tomahawk) [15,00 %] Dry hop 8 days [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15,0 mins) 1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 66,5 grader 60 min 75 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2 rør + 5 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2012 Flasket: 10. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N