Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 63
FG: 12
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7.9kg Marris Otter
1.58kg Brown malt
1.06kg Vetemalt
990g Chocolate wheat
330g Roaster barley
660g Dark chrystal malt 275ebc
660g chrystal wheat

Brygget på second runnnings

[B]Humle og krydder[/B]
60min 18g Magnum 14.1%

[B]Andre ingredienser[/B]
4g kalsiumklorid
5mL kalaiumkarbonat

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 grader 1h
67 grader 1h
72 grader utlak

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale s-05
Gjærmengde: 0.4L starter
Informasjon om gjæring:
21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. november 2017
Flasket: 3. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F