Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 63 FG: 12 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.9kg Marris Otter 1.58kg Brown malt 1.06kg Vetemalt 990g Chocolate wheat 330g Roaster barley 660g Dark chrystal malt 275ebc 660g chrystal wheat Brygget på second runnnings [B]Humle og krydder[/B] 60min 18g Magnum 14.1% [B]Andre ingredienser[/B] 4g kalsiumklorid 5mL kalaiumkarbonat [B]Meskeinformasjon[/B] 60 grader 1h 67 grader 1h 72 grader utlak [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale s-05 Gjærmengde: 0.4L starter Informasjon om gjæring: 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2017 Flasket: 3. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F