Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1090 FG: 1028 Mengde vørter: 66,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 2 malt : 13000 gr. Pilsnermalt: 4500 gr. Crystamalt: 4500 gr. sjokolademalt: 400 gr. [B]Humle og krydder[/B] 100 gr. saaz 3.6% pellet 60 min. 100 gr. Saaz 3.6% pellet 20 min. 100 gr. Saaz 3.6% pellet 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl. Protafloc 10 min. 1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 68 C 70 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Munich Gjærmengde: 1 liter slurry Informasjon om gjæring: 14 dager 10 C 7 dager 15 C 7 dager 10 C [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. november 2015 Flasket: 10. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N