Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1090
FG: 1028
Mengde vørter: 66,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich 2 malt : 13000 gr.
Pilsnermalt: 4500 gr.
Crystamalt: 4500 gr.
sjokolademalt: 400 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
100 gr. saaz 3.6% pellet 60 min.
100 gr. Saaz 3.6% pellet 20 min.
100 gr. Saaz 3.6% pellet  5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl. Protafloc 10 min.
1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 C  70 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308 Munich
Gjærmengde: 1 liter slurry
Informasjon om gjæring:
14 dager 10 C
7  dager  15 C
7  dager  10 C

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. november 2015
Flasket: 10. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N