Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,084 FG: 1,028 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 33,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg munchenmalt 1kg palemalt 0.9kg caramunich 1.25kg DME [B]Humle og krydder[/B] 64g Tettnang @ 60min 14g Tettnang @ 30min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75min @ 67c 15min @ 76c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 2.gen gjærslurry750B Informasjon om gjæring: 14dager @ 10c 4dager @ 16c gradvis ned til 0c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2014 Flasket: 27. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F