Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,084
FG: 1,028
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,6%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 33,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg munchenmalt
1kg palemalt
0.9kg caramunich
1.25kg DME

[B]Humle og krydder[/B]
64g Tettnang @ 60min
14g Tettnang @ 30min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75min @ 67c
15min @ 76c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 2.gen gjærslurry750B
Informasjon om gjæring:
14dager @ 10c 
4dager @ 16c 
gradvis ned til 0c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2014
Flasket: 27. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F