Brygger: Øystein Karlsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 49
FG: 14
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Appelsinskall

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings, saaz, koriander, kamilleblomst, appelsinskall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegs på 65 grader i 90 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M21 Belgian Wit
Gjærmengde: 10 G
Informasjon om gjæring:
Gjæret på gjæringskar i 16 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2017
Flasket: 4. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F