Brygger: Øystein Karlsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 49 FG: 14 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Appelsinskall [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings, saaz, koriander, kamilleblomst, appelsinskall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegs på 65 grader i 90 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M21 Belgian Wit Gjærmengde: 10 G Informasjon om gjæring: Gjæret på gjæringskar i 16 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2017 Flasket: 4. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F