Brygger: Christer Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,076
FG: 1,020
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 49,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
63,7% munich
29,9 vienna
5%melanoiden
1,4% carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
magnum@ 60- 20,8 ibu
mittelfruh@30-4,3 ibu

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c- 60 min
76c-10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 1,2 liter slurry
Informasjon om gjæring:
3 dag-10c
1 dag-12c
2 dag- 14c
8 dag- 16
1 uke - cc

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. juli 2017
Flasket: 4. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N