Brygger: Christer Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,076 FG: 1,020 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 49,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 63,7% munich 29,9 vienna 5%melanoiden 1,4% carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] magnum@ 60- 20,8 ibu mittelfruh@30-4,3 ibu [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c- 60 min 76c-10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 1,2 liter slurry Informasjon om gjæring: 3 dag-10c 1 dag-12c 2 dag- 14c 8 dag- 16 1 uke - cc [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. juli 2017 Flasket: 4. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N