Brygger: Halvor Willadssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,067 FG: 1,014 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 71,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Pilsner 2,6 kg Caramel 30 0,3 kg Hvete 0,3 kg Carapils 0,3 kg Melanoidin 0,1 kg Havreflak 0,1 kg Sukker 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] 90 FWH Columbus 10 g 30 Centennial 10 g 20 Centennial 10 g 5 Equinox 15 g 5 Centennial 15 g 5 Simcoe 15 g 0 Columbus 10 g 0 Centennial 20 g 0 Equinox 20 g 0 Simcoe 20 g 10 dager Equinox 20 g 10 dager Centennial 15 g 10 dager Simcoe 15 g 10 dager Columbus 15 g 5 dager Equinox 15 g 5 dager Simcoe 15 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 72 grader 10 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Yeast bay Vermont al Gjærmengde: ? Informasjon om gjæring: 10 dager på 17 grader 5 dager på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 20. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N