Brygger: Halvor Willadssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,067
FG: 1,014
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 71,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:
Pilsner 2,6 kg
Caramel 30 0,3 kg
Hvete 0,3 kg
Carapils 0,3 kg
Melanoidin 0,1 kg
Havreflak 0,1 kg
Sukker 0,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
90 FWH Columbus 10 g
30 Centennial 10 g
20 Centennial 10 g
5 Equinox 15 g
5 Centennial 15 g
5 Simcoe 15 g
0 Columbus 10 g
0 Centennial 20 g
0 Equinox 20 g
0 Simcoe 20 g
10 dager Equinox 20 g
10 dager Centennial 15 g
10 dager Simcoe 15 g
10 dager Columbus 15 g
5 dager Equinox 15 g
5 dager Simcoe 15 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
72 grader 10 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Yeast bay Vermont al
Gjærmengde: ?
Informasjon om gjæring:
10 dager på 17 grader
5 dager på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2016
Flasket: 20. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N