Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,068 FG: 1,004 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,1 kg pilsenmalt 0,6 kg hvetemalt 0,75 kg lynghonning [B]Humle og krydder[/B] 16 g magnum 14,7 % i 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk: 62°C. 62°C i 40 min og 72°C i 20 min. Utmesk 77°C i 10 min. Skylt mesken med syv liter vann. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Gjærmengde: 1,1dl slurry Informasjon om gjæring: Starter på 18°C, økt til 19°C etter to dager og satt i romtemperatur (ca 20-21°C) dagen etter. Honningen ble tilsatt nå. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mai 2014 Flasket: 22. mai 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N