Brygger: Stian Berg Lystad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,074 FG: 1,017 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 64,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC) Oats, Flaked (2,0 EBC) White Wheat Malt (4,7 EBC) Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) Light Dry Extract (15,8 EBC) Dememera Sugar (3,9 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Cascade [5,50 %] Columbus (Tomahawk) [14,00 %] Citra [12,00 %] [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Yeast Nutrient Gypsum (Calcium Sulfate) [B]Meskeinformasjon[/B] 75 minutter på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP090 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 14 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. oktober 2013 Flasket: 27. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N