Brygger: Stian Berg Lystad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,074
FG: 1,017
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 64,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC)  Oats, Flaked (2,0 EBC) 
White Wheat Malt (4,7 EBC) 
Caramel/Crystal Malt - 60L (118,2 EBC) 
Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC)
Light Dry Extract (15,8 EBC) 
Dememera Sugar (3,9 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade [5,50 %]
Columbus (Tomahawk) [14,00 %] 
Citra [12,00 %]

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Yeast Nutrient
Gypsum (Calcium Sulfate)

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 minutter på 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP090
Gjærmengde: 2 rør  
Informasjon om gjæring:
14 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. oktober 2013
Flasket: 27. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N