Brygger: Tor Halvor Mykland Hørthe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 53,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 100,5
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10500,00 g            Pale Malt, Maris Otter (3,0 SRM)         Grain         1        80,8 %        
1000,00 g             Munich Malt (9,0 SRM)                    Grain         2        7,7 %         
1000,00 g             Wheat Malt, Bel (2,0 SRM)                Grain         3        7,7 %         
500,00 g              Caramel/Crystal Malt - 10L (10,0 SRM)    Grain         4        3,8 %

[B]Humle og krydder[/B]
100,00 g              Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 min         Hop           5        60,6 IBUs     
100,00 g              Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min  Hop           6        27,8 IBUs     
100,00 g              Amarillo [8,60 %] - Boil 5,0 min         Hop           7        8,0 IBUs      
100,00 g              Amarillo [8,60 %] - Boil 1,0 min         Hop           8        1,7 IBUs      
100,00 g              Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 1,0 min   Hop           9        2,4 IBUs      
100,00 g              Amarillo [8,60 %] - Dry Hop 7,0 Days     Hop           11       0,0 IBUs      
100,00 g              Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Da Hop           12       0,0 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
infusjonsmesket.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale us 05
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
Gjær tilsatt direkte i vørter.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. mai 2016
Flasket: 25. mai 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N