Brygger: Tor Halvor Mykland Hørthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 53,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 100,5 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10500,00 g Pale Malt, Maris Otter (3,0 SRM) Grain 1 80,8 % 1000,00 g Munich Malt (9,0 SRM) Grain 2 7,7 % 1000,00 g Wheat Malt, Bel (2,0 SRM) Grain 3 7,7 % 500,00 g Caramel/Crystal Malt - 10L (10,0 SRM) Grain 4 3,8 % [B]Humle og krydder[/B] 100,00 g Simcoe [13,00 %] - Boil 60,0 min Hop 5 60,6 IBUs 100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 6 27,8 IBUs 100,00 g Amarillo [8,60 %] - Boil 5,0 min Hop 7 8,0 IBUs 100,00 g Amarillo [8,60 %] - Boil 1,0 min Hop 8 1,7 IBUs 100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 1,0 min Hop 9 2,4 IBUs 100,00 g Amarillo [8,60 %] - Dry Hop 7,0 Days Hop 11 0,0 IBUs 100,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Da Hop 12 0,0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] infusjonsmesket. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale us 05 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: Gjær tilsatt direkte i vørter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. mai 2016 Flasket: 25. mai 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N