Brygger: Rasmus Karstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1057
FG: 1016
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2250g Maris Otter
4000g Pale malt
2750g Brown malt
2250g Rauchmalt
750g   Mørk krystall
350g   Carafa II
225g   Havremalt
225g   Pale chocolate

[B]Humle og krydder[/B]
100g Bramling cross 6% 60min
60g   Fuggles 4% 60min
40g   Fuggles 4% 15min
25g   Fuggles 5% 10min
25g   Willamette 7,8% 10min
25g   Fuggles 5% 0min
25g   Willamette 7,8% 0min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 + Safale S04
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]
Dette er to øl som er blandet, en vanlig porter og en røykporter. Oppskriften er derfor en sammenslåing av de to, med alle mengder summert.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F