Brygger: Rasmus Karstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: OG: 1057 FG: 1016 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2250g Maris Otter 4000g Pale malt 2750g Brown malt 2250g Rauchmalt 750g Mørk krystall 350g Carafa II 225g Havremalt 225g Pale chocolate [B]Humle og krydder[/B] 100g Bramling cross 6% 60min 60g Fuggles 4% 60min 40g Fuggles 4% 15min 25g Fuggles 5% 10min 25g Willamette 7,8% 10min 25g Fuggles 5% 0min 25g Willamette 7,8% 0min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 + Safale S04 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] Dette er to øl som er blandet, en vanlig porter og en røykporter. Oppskriften er derfor en sammenslåing av de to, med alle mengder summert. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F