Brygger: Roy Viggo Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1006 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 7,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3900 g Pilsner (2 Row), Best (3,9 EBC) - 78,0 % 800 g Wheat Malt, Best (3,9 EBC) - 16,0 % 300 g Vienna, Best (8,0 EBC) - 6,0 % [B]Humle og krydder[/B] 35 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60 min - 19,6 IBUs 25 g Bobek [6,10 %] - Boil 20,0 min - 10,3 IBUs 30 g Saaz [3,50 %] - Boil 5,0 min - 2,3 IBUs 50 g Saaz [3,50 %] - Dry Hop 6 Days [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering i mesk: 6,0 ml Lactic Acid 2,8 g Calcium Chloride 2,8 g Gypsum (Calcium Sulfate) [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk med 14 liter vann på 50 grader C i 20 min, 65 grader C i 60 min og 76 grader C i 10 min. Kontinuerlig skylling med 19 liter vann ved 76 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belgian Saison II Ye Gjærmengde: 220 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæring på 19 grader C i 1 dag, deretter økning til 22 grader C etter 2 dager og 24 grader C etter 3 dager. Tappet på flasker etter 13 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2018 Flasket: 11. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N