Brygger: Roy Viggo Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1006
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 7,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3900 g Pilsner (2 Row), Best (3,9 EBC) - 78,0 %
800 g Wheat Malt, Best (3,9 EBC) - 16,0 %
300 g Vienna, Best (8,0 EBC) - 6,0 %

[B]Humle og krydder[/B]
35 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60 min - 19,6 IBUs
25 g Bobek [6,10 %] - Boil 20,0 min - 10,3 IBUs
30 g Saaz [3,50 %] - Boil 5,0 min - 2,3 IBUs
50 g Saaz [3,50 %] - Dry Hop 6 Days

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering i mesk:
6,0 ml Lactic Acid
2,8 g Calcium Chloride
2,8 g Gypsum (Calcium Sulfate)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk med 14 liter vann på 50 grader C i 20 min, 65 grader C i 60 min og 76 grader C i 10 min. Kontinuerlig skylling med 19 liter vann ved 76 grader C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belgian Saison II Ye
Gjærmengde: 220 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 19 grader C i 1 dag, deretter økning til 22 grader C etter 2 dager og 24 grader C etter 3 dager. Tappet på flasker etter 13 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2018
Flasket: 11. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N