Brygger: Erik Gjeten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,057
FG: 1,014
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg. Pale
621 g. Munich 25 EBC
420 g. Cara 75 EBC
621 g. Crystal 120 EBC
7 g. Chocolate 1175 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
10 g. Horizon @ 60
40 g. Cascade @ 10
15 g. Northern Brewer @ 10
10 g. Mosaic @ 10

28 g. Amarillo @ dag 8 (tørrhumle)

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tabl. Whirlfloc
Wyeast gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 27 liter.

63 c. i 30 min
70 c. i 20 min
77 c. i 5 min

Skylling 13 liter @ 77 c.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 23 gram
Informasjon om gjæring:
Oksygenert.
19 c. i 5 dager
20 c. i 9 dager
20,5 c. i 6 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2014
Flasket: 23. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N