Brygger: Erik Gjeten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,057 FG: 1,014 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg. Pale 621 g. Munich 25 EBC 420 g. Cara 75 EBC 621 g. Crystal 120 EBC 7 g. Chocolate 1175 EBC [B]Humle og krydder[/B] 10 g. Horizon @ 60 40 g. Cascade @ 10 15 g. Northern Brewer @ 10 10 g. Mosaic @ 10 28 g. Amarillo @ dag 8 (tørrhumle) [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tabl. Whirlfloc Wyeast gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 27 liter. 63 c. i 30 min 70 c. i 20 min 77 c. i 5 min Skylling 13 liter @ 77 c. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 23 gram Informasjon om gjæring: Oksygenert. 19 c. i 5 dager 20 c. i 9 dager 20,5 c. i 6 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2014 Flasket: 23. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N