Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1,046
FG: 1,014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5kg Munich
2,5kg Pilsner
1,5kg Vienna
0,25kg Crystal 150
0,25kg caraamber

[B]Humle og krydder[/B]
20g magnum @ 60min
25g Hallertau Mittelfrau @ 20min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66c i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 2,5l starter
Informasjon om gjæring:
8c->10c ila 48h
10c i168h
10c->17c ila 48h
17c i 48c
17c->0c ila 48h
0c ->

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. august 2016
Flasket: 5. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N