Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1,046 FG: 1,014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5kg Munich 2,5kg Pilsner 1,5kg Vienna 0,25kg Crystal 150 0,25kg caraamber [B]Humle og krydder[/B] 20g magnum @ 60min 25g Hallertau Mittelfrau @ 20min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 2,5l starter Informasjon om gjæring: 8c->10c ila 48h 10c i168h 10c->17c ila 48h 17c i 48c 17c->0c ila 48h 0c -> [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. august 2016 Flasket: 5. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N