Brygger: Sindre Welle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1042 FG: 1011 Mengde vørter: 25,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000g Heidelberg (Bestmaltz) 600g Vienna (Bestmaltz) 300g Caramel Pils (Bestmaltz) 300g Acidulated Malt (Bestmaltz) [B]Humle og krydder[/B] 60 min 10g Warrior pellets 17%, 30g Saaz pellets 4% 15 min 30g Saaz pellets 4% 3 min 40g Saaz pellets 4% Kokt i 100 min totalt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 30 min, 67 grader 60 min, 75 grader 15 min Kontinuerlig skylling ved 75 grader i 1 time 35l til kok. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w-34 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 10,5 grader i 16 dager, hevet til 16 grader i 3 dager. Stukket om og lagret i gjæringsbøtte 6 uker ved 2 grader. Tilsatt en pakke samme type gjær og 6g/l sukker ved flasking. Karbonering 2 uker ved 20 grader. Deretter 6 uker lagring ved 4 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. desember 2012 Flasket: 3. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N