Brygger: Martin Bech-Ravn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12D Flamsk brun/Oud bruin)
Ekstra ingredienser: kirsebær
OG: 1070
FG: 1008
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 6,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pils malt 9 kg
munich 1 kg
cara munich 1 kg
melanoidin 1 kg
dark brown sugar 500 g
kirsebær juice 12 liter

[B]Humle og krydder[/B]
Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]
Oak

[B]Meskeinformasjon[/B]
67° i 60 min, 75° i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham, wlp655
Gjærmengde: 33 g.
Informasjon om gjæring:
20-22° i 6 dager, omstik. 20-22 i 6 måneder

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. mars 2015
Flasket: 1. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N