Brygger: Martin Bech-Ravn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12D Flamsk brun/Oud bruin) Ekstra ingredienser: kirsebær OG: 1070 FG: 1008 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pils malt 9 kg munich 1 kg cara munich 1 kg melanoidin 1 kg dark brown sugar 500 g kirsebær juice 12 liter [B]Humle og krydder[/B] Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] Oak [B]Meskeinformasjon[/B] 67° i 60 min, 75° i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham, wlp655 Gjærmengde: 33 g. Informasjon om gjæring: 20-22° i 6 dager, omstik. 20-22 i 6 måneder [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mars 2015 Flasket: 1. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N