Brygger: Eivind Eliassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1051 FG: 1012 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 53,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13 kg Vienna Malt 0,8 kg 30 L Crystal Malt 0,5 kg 60 L Crystal Malt [B]Humle og krydder[/B] 45g Chinook 12% 60 Minutter 160g Crystal 2,5% 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Supermoss [B]Meskeinformasjon[/B] 67* C 90 minutter No mashout Fly sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34-70 Gjærmengde: 5 pakker x 11,5 Informasjon om gjæring: Fire uker på 9-10 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2014 Flasket: 8. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N