Brygger: Eivind Eliassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1051
FG: 1012
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 53,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13 kg Vienna Malt
0,8 kg 30 L Crystal Malt
0,5 kg 60 L Crystal Malt

[B]Humle og krydder[/B]
45g Chinook 12% 60 Minutter
160g Crystal 2,5% 5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Supermoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
67* C 90 minutter
No mashout
Fly sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34-70
Gjærmengde: 5 pakker x 11,5
Informasjon om gjæring:
Fire uker på 9-10 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2014
Flasket: 8. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N