Brygger: Kyrre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1060
FG: 1020
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500 gram Maris Otter pale malt
500 gram Bestmaltz crystal malt
500 gram Bestmaltz pale chocolate malt
500 gram havregryn
450 gram Bestmaltz roasted barley
380 gram lactose 15 min

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram EKG 60 min
30 gram EKG 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2013
Flasket: 14. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F