Brygger: Kyrre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1060 FG: 1020 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500 gram Maris Otter pale malt 500 gram Bestmaltz crystal malt 500 gram Bestmaltz pale chocolate malt 500 gram havregryn 450 gram Bestmaltz roasted barley 380 gram lactose 15 min [B]Humle og krydder[/B] 50 gram EKG 60 min 30 gram EKG 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2013 Flasket: 14. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F