Brygger: Stian Gustavsen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7B Dunkelweizen
OG: 1,055
FG: 1,004
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
0,86kg pils
3kg hvetemalt 
1.31 kg Munich 17 EBC
0.16 kg special B
0.16 crystal 40 Lovibond.
0.05 Carafa 800 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
28 gram mittelfruh på 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket over natta fra 23 til neste dag kl 07. Ingen vannjustering.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300 
Gjærmengde: 4dl tykk slurry
Informasjon om gjæring:
17 grader ved pitch, tre minutter ren O2. 17 grader i rommet i 9 dager, ca 20 grader etter det.

[B]Kommentarer[/B]
9g/L sukker ved flasking.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2017
Flasket: 18. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N