Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1,055 FG: 1,004 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 0,86kg pils 3kg hvetemalt 1.31 kg Munich 17 EBC 0.16 kg special B 0.16 crystal 40 Lovibond. 0.05 Carafa 800 EBC [B]Humle og krydder[/B] 28 gram mittelfruh på 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket over natta fra 23 til neste dag kl 07. Ingen vannjustering. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 4dl tykk slurry Informasjon om gjæring: 17 grader ved pitch, tre minutter ren O2. 17 grader i rommet i 9 dager, ca 20 grader etter det. [B]Kommentarer[/B] 9g/L sukker ved flasking. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N