Brygger: Ole Christian Schmidt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1053 FG: 1008 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 23,7l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 31,3 Beregnet farge: 10,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,8 kg Pilsnermalt 0,55 kg Munchner malt 2 0,55 kg Hvetemalt, lys 0,11 kg Caramunich 2 0,44 kg Sukker [B]Humle og krydder[/B] 40 g East Kent Goldings 6% 60 min 30 g Fuggles 5% 15 min 30 g Fuggles 5% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket ved 63 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 1 rør i 1 liter starter Informasjon om gjæring: Dag 1: 20-21*C. 18 timer senere 27*C. 24 timer senere: 31*C. Dag 3: 29*C. Dag 6: 20-21 grader. Dag 11: tapping [B]Kommentarer[/B] Dette var mitt 6. brygg som jeg er veldig fornøyd med. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. oktober 2012 Flasket: 24. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N