Brygger: Ole Christian Schmidt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1053
FG: 1008
Mengde vørter: 24,5l
Mengde ferdig øl: 23,7l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 31,3
Beregnet farge: 10,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,8 kg	Pilsnermalt
0,55 kg	Munchner malt 2
0,55 kg	Hvetemalt, lys
0,11 kg     Caramunich 2
0,44 kg	Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
40 g East Kent Goldings 6% 60 min
30 g Fuggles 5% 15 min
30 g Fuggles 5% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket ved 63 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 1 rør i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:
Dag 1: 20-21*C. 
18 timer senere 27*C. 
24 timer senere: 31*C.
Dag 3: 29*C. 
Dag 6: 20-21 grader.
Dag 11: tapping

[B]Kommentarer[/B]
Dette var mitt 6. brygg som jeg er veldig fornøyd med.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. oktober 2012
Flasket: 24. oktober 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N