Brygger: Raymond Valdersnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1011 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crystal 150 [B]Humle og krydder[/B] Columbus [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket ved 63 grader i 60 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safeale us-05 Gjærmengde: 23 Informasjon om gjæring: Startet på 16 grader, justert gradvis oppover til 20 grader ved gjæringsslutt, holdt temperaturen jevn i resterende tid. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 22. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N