Brygger: Raymond Valdersnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1011
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crystal 150

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket ved 63 grader i 60 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safeale us-05 
Gjærmengde: 23
Informasjon om gjæring:
Startet på 16 grader, justert gradvis oppover til 20 grader ved gjæringsslutt, holdt temperaturen jevn i resterende tid.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 22. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N