Brygger: Alexandre Vial
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1014
Mengde vørter: 38,7l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 54,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1,42 kg Vienna malt SRM 3
12 kg Pale Malt Maris Otter SRM 3

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Centennial (60 min)
40 g Centennial (45 min)
30 g Centennial (15 min)
60 g Simcoe (dry hopping 5 dager)
60 g Centennial (dry hopping 5 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
00:00 step in @ 58 deg C
Ramp up to 68 deg C in 50 min:
- 00:15 63 deg C
- 00:35 65 deg C
- 00:50 68 deg C
Ramp up to 71 deg C in 20 min:
- 01:15 71 deg C
---- Fly Sparging

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 1056
Gjærmengde: 2 L
Informasjon om gjæring:
2 L starter.
19 deg C i 6 dager
24 deg C i 5 dager
10 deg C i 1 dag
1 deg C i 2 dager
tappet i fat.

[B]Kommentarer[/B]
Kjempegodt!

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2018
Flasket: 26. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F