Brygger: Alexandre Vial Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1014 Mengde vørter: 38,7l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1,42 kg Vienna malt SRM 3 12 kg Pale Malt Maris Otter SRM 3 [B]Humle og krydder[/B] 30 g Centennial (60 min) 40 g Centennial (45 min) 30 g Centennial (15 min) 60 g Simcoe (dry hopping 5 dager) 60 g Centennial (dry hopping 5 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 00:00 step in @ 58 deg C Ramp up to 68 deg C in 50 min: - 00:15 63 deg C - 00:35 65 deg C - 00:50 68 deg C Ramp up to 71 deg C in 20 min: - 01:15 71 deg C ---- Fly Sparging [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 1056 Gjærmengde: 2 L Informasjon om gjæring: 2 L starter. 19 deg C i 6 dager 24 deg C i 5 dager 10 deg C i 1 dag 1 deg C i 2 dager tappet i fat. [B]Kommentarer[/B] Kjempegodt! [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2018 Flasket: 26. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F