Brygger: Håvard Mork Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl) Ekstra ingredienser: Appelsin skall, Kanel stang, Nellik spiker OG: 1,700 FG: 1,014 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 7,35% Beregnet IBU: 42,3 Beregnet farge: 15,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14 kg Pale ale, 0,68 kg Crystal 45, 0,3 kg Dark crystal, 0,1 kg Roasted barley, 0,15 kg Pale chocolat [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh, Fuggles, Appelsin skall, Kanel stang, Nellik spiker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] All grain, 65 c i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 California Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjær starter på 2,5 liter med 2 rør [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. august 2016 Flasket: 28. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N