Brygger: Håvard Mork
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: Appelsin skall, Kanel stang, Nellik spiker
OG: 1,700
FG: 1,014
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 7,35%
Beregnet IBU: 42,3
Beregnet farge: 15,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
14 kg Pale ale, 0,68 kg Crystal 45, 0,3 kg Dark crystal, 0,1 kg Roasted barley, 0,15 kg Pale chocolat

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh, Fuggles, Appelsin skall, Kanel stang, Nellik spiker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
All grain, 65 c i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002 California 
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Gjær starter på 2,5 liter med 2 rør

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. august 2016
Flasket: 28. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N