Brygger: Marius Midtsand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1090 FG: 1022 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt 5,5 kg Pilsner Malt 2 kg Cara Munich 1 1 kg Cara Munich 2 1kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 5% 50 gram 60 min Hallertauer Mittelfruh 5% 25 gram 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesking 50 grader Mesking 62 grader. Deler av mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeførsel til hoved mesk, gjentatt hvert k15 min gjennom hele meskeperioden (2 timer) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Hovedfermentering på 8 grader i 14 dager. 14 dager på 4 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2016 Flasket: 30. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N