Brygger: Marius Midtsand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1090
FG: 1022
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt 5,5 kg 
Pilsner Malt 2 kg 
Cara Munich 1 1 kg
Cara Munich 2 1kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 5% 50 gram 60 min 
Hallertauer Mittelfruh 5% 25 gram 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesking 50 grader 
Mesking 62 grader. 

Deler av mesk tatt ut og kokt opp før tilbakeførsel til hoved mesk, gjentatt hvert k15 min gjennom hele meskeperioden (2 timer)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Hovedfermentering på 8 grader i 14 dager.
14 dager på 4 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2016
Flasket: 30. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N