Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1058 FG: 1010 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 32,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8100 gram Weyermann pilsnermalt. 900 gram Weyermann Carapils. [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Target 10% pellets 60 min. 60 gram Hallert. Mittelfr. 4,7% pellets 20 min 80 gram Hallert. Mittelfr. 4,7% pellets 7 min. 40 gram Hallert. Mittelfr. 3,3% pellets 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 5 gram Irish moss 15 min. 1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 80 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2206 Bavarian Lager Gjærmengde: 0,5 liter slurry Informasjon om gjæring: 23 dager 10 grader. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 minutter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2012 Flasket: 4. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F