Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1058
FG: 1010
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 32,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8100 gram Weyermann pilsnermalt.
900  gram Weyermann Carapils.

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Target 10% pellets  60 min.
60 gram Hallert. Mittelfr. 4,7% pellets 20 min
80 gram Hallert. Mittelfr. 4,7% pellets  7 min.
40 gram Hallert. Mittelfr. 3,3% pellets  5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5 gram Irish moss 15 min.
1 ts. Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader  80 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2206 Bavarian Lager
Gjærmengde: 0,5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
23 dager 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 minutter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. november 2012
Flasket: 4. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F