Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,077
FG: 1,025
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5kg Munich I
3kg Pils
0,5kg Caramunich
0,1kg Carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
25g Northern Brewer @60m
25g Hallertau Mittelfruh @30m

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68grader i en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 650 mrd celler
Informasjon om gjæring:
10-12 grader i en måned

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N