Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,077 FG: 1,025 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5kg Munich I 3kg Pils 0,5kg Caramunich 0,1kg Carafa III [B]Humle og krydder[/B] 25g Northern Brewer @60m 25g Hallertau Mittelfruh @30m [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68grader i en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 650 mrd celler Informasjon om gjæring: 10-12 grader i en måned [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N