Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1054 FG: 1008 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3800 g Vienna 7 EBC 2800 g Aroma Malt 150 EBC 1800 g Munich Malt 20 EBC 1200 g Cara Munich I 100 EBC 1500 g Special B 300 EBC 1200 g Wheat Malt 3 EBC 600 g Flaked Wheat 3 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 45 g 60 min Perle 4.9 % 60 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3763 Roeselare Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 20 grader. Deretter et år på eikefat. [B]Kommentarer[/B] Bryggedag 11.10.2016 Tatt over på eikefat 16.10.2016. SG =1020-1022. SG 22.05.2017 = ca 1008/1009 Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten. 3 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. To måneder gammel gjær. Supplerer med ca 80 gram US-05. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2016 Flasket: 27. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F