Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1054
FG: 1008
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	3800	g	
Vienna	7	EBC	2800	g	
Aroma Malt	150	EBC	1800	g	
Munich Malt	20	EBC	1200	g	
Cara Munich I	100	EBC	1500	g	
Special B	300	EBC	1200	g	
Wheat Malt	3	EBC	600	g	
Flaked Wheat	3	EBC	2000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	2.7	%	45	g	60	min	
Perle	4.9	%	60	g	60	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3763 Roeselare
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader. Deretter et år på eikefat.

[B]Kommentarer[/B]
Bryggedag 11.10.2016
Tatt over på eikefat 16.10.2016. SG =1020-1022.

SG 22.05.2017 = ca 1008/1009

Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten.

3 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. To måneder gammel gjær. Supplerer med ca 80 gram US-05.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. oktober 2016
Flasket: 27. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F