Brygger: Manfred Heun Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1084 FG: 1015 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 49,0l Alkoholstyrke: 8,16% Beregnet IBU: 208,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt marris otter 8 ebc 10500g Crystal malt 30 ebc 800g Crystal malt 118 ebc 250g Light dry extract 8 ebc 5000g tilsatt i slutten av koketiden 300gram sukker ved flasking [B]Humle og krydder[/B] 290 gram columbus tomahawk 16.10% 90 min 75 gram columbus 16.1% 45 min 90 gram simcoe 12% 29 min 75 gram centennial 10% 1 min 199 gram simcoe 12 % 1 min 75 gram centennial 10% 14 dgr tørrhumling 75 gram simcoe 12% 14dgr tørrhumling 75 gram columbus 16.1% 14 dgr tørrhumling 20 gram simcoe 12% 5 dgr tørrhumling 20 gram columbus 16.1% 5 dgr tørrhumling 20 gram centennial 10% 5 dgr tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesking 30 min 38 grader 5 min 52 grader 30 min 62 grader 60 min 67 grader 10 min 78 grader Skyllevann 10 liter 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 33gram Informasjon om gjæring: 16 dager gjæring ved 18 grader 14 dager ved 18 grader på flasker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2013 Flasket: 6. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N