Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1071 FG: 1012 Mengde vørter: 130,0l Mengde ferdig øl: 120,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt 31 kg Maris Otter 11 kg Crystal malt 135 5,5 kg Demerarasukker 2,5 kg Mørk Sirup 2 kg [B]Humle og krydder[/B] Williamette 17% 25g 60 min Hersbrucker 2,8% 90g 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Gradvis stegmesk fra 60 til 68 grader, deretter 68 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London ale III Gjærmengde: 3 liter starter 3 pk Informasjon om gjæring: 18 dager gjæring på 18 grader Deretter flaskemodnet på 20 grader i 10 dager [B]Kommentarer[/B] Malter er maltet av bryggeren på lokalt korn [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. november 2014 Flasket: 1. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N