Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,058
FG: 1,012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
kg		Malt type
4.5		Fuglsang Pale Ale
0.5		Fuglsang Münchener
0.4		Ireks Mela Red Alder
0.2		Ireks Crystal Oak
0.2		Ireks Mela Beech
0.2		Ireks Wheat pale malt 
0.085	Munich malt lys
0.07		Caraamber 
0.03		Chocolate wheat
6.185	Sum

[B]Humle og krydder[/B]
Gram	What	AA	Minutter
20		Magnum	14.7	FWH
20		Columbus	16.5	20
20		Simcoe	13.2	20
20		Cascade	5.6	20
40		Centennial 8.5	1 + vent 20 min før kjøler slåes på (flameout)

Dry hopping after six days:
50g Centennial
10g Spalt Select
10g Chinook
10g Mosaic
10g Motueka

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55grd in 20 min
65grd in 40 min
78grd in 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 2 pieces
Informasjon om gjæring:
22grd in 17 days

[B]Kommentarer[/B]
6 grams sugar per litre for bottle carbonation

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2017
Flasket: 4. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F