Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,058 FG: 1,012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] kg Malt type 4.5 Fuglsang Pale Ale 0.5 Fuglsang Münchener 0.4 Ireks Mela Red Alder 0.2 Ireks Crystal Oak 0.2 Ireks Mela Beech 0.2 Ireks Wheat pale malt 0.085 Munich malt lys 0.07 Caraamber 0.03 Chocolate wheat 6.185 Sum [B]Humle og krydder[/B] Gram What AA Minutter 20 Magnum 14.7 FWH 20 Columbus 16.5 20 20 Simcoe 13.2 20 20 Cascade 5.6 20 40 Centennial 8.5 1 + vent 20 min før kjøler slåes på (flameout) Dry hopping after six days: 50g Centennial 10g Spalt Select 10g Chinook 10g Mosaic 10g Motueka [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55grd in 20 min 65grd in 40 min 78grd in 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 2 pieces Informasjon om gjæring: 22grd in 17 days [B]Kommentarer[/B] 6 grams sugar per litre for bottle carbonation [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2017 Flasket: 4. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F