Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10C Bière de garde
OG: 1,064
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:
Pilsner
Munich
Aromatic
Vienna
Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk: 50+62+67 C
Utmesk/skylling: 76 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP568
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
18 dager på 19 til 21 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2015
Flasket: 29. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F