Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 1,064 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Pilsner Munich Aromatic Vienna Special B [B]Humle og krydder[/B] Chinook Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk: 50+62+67 C Utmesk/skylling: 76 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP568 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 18 dager på 19 til 21 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2015 Flasket: 29. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F