Brygger: Gaute Lia Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,030 FG: 1,006 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 3,1% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Kveitemalt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 75 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lacto + WLP090 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2015 Flasket: 27. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N