Brygger: Gaute Lia
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1,030
FG: 1,006
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 3,1%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Kveitemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader, 75 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lacto + WLP090
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2015
Flasket: 27. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N