Brygger: Brynjar Sandvoll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1097
FG: 1022
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 91,7
Beregnet farge: 33,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7000 gr Pale ale malt
1500 gr Munchen
415 gr Melanoiden
405 Caramunchen
215 spesial-B

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr Bravo 14,2 %  FWH
25 gr Calypso 14,3 % FWH
50 gr Calypso 10 min kok
75 gr Calypso 5 min kok
50 gr Bravo 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 10 min kok
Irish Moss 10 min kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 64 grader 
15 min 74 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: Slurry 4.generasjon
Informasjon om gjæring:
Med temperaturkontroll på 17-18 grader i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2013
Flasket: 1. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N