Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1097 FG: 1022 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 91,7 Beregnet farge: 33,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7000 gr Pale ale malt 1500 gr Munchen 415 gr Melanoiden 405 Caramunchen 215 spesial-B [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Bravo 14,2 % FWH 25 gr Calypso 14,3 % FWH 50 gr Calypso 10 min kok 75 gr Calypso 5 min kok 50 gr Bravo 0 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 10 min kok Irish Moss 10 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 64 grader 15 min 74 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: Slurry 4.generasjon Informasjon om gjæring: Med temperaturkontroll på 17-18 grader i 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2013 Flasket: 1. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N