Brygger: Rolf Lysfjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6A Engelsk IPA OG: 1061 FG: 1016 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13.000 kg Maris Otter Malt (90.59%) 0.750 kg Crystal 80 (5.23%) 0.300 kg Crystal 30 (2.09%) 0.300 kg Wheat Malt (2.09%) [B]Humle og krydder[/B] 50.0 g East Kent Golding Pellet (7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1 g/L) 100.0 g Fuggles Pellet (5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2 g/L) 40.0 g Challenger Pellet (7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (0.8 g/L) 20.0 g Northdown Pellet (8.1% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (0.4 g/L) 35.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.7 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 8.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash) 32.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum @ 0 Minutes (Mash) 8.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 0 Minutes (Mash) 10.0 g PH 5.2 @ 0 Minutes (Mash) [B]Meskeinformasjon[/B] Party gyle, 90 min @ 67C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 14 dager @ 20C, 9 dager @ 1C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. februar 2014 Flasket: 17. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F