Brygger: Rolf Lysfjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6A Engelsk IPA
OG: 1061
FG: 1016
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13.000 kg Maris Otter Malt (90.59%)
0.750 kg Crystal 80 (5.23%)
0.300 kg Crystal 30 (2.09%)
0.300 kg Wheat Malt (2.09%)

[B]Humle og krydder[/B]
50.0 g East Kent Golding Pellet (7% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1 g/L)
100.0 g Fuggles Pellet (5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2 g/L)
40.0 g Challenger Pellet (7% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (0.8 g/L)
20.0 g Northdown Pellet (8.1% Alpha) @ 10 Minutes (Boil) (0.4 g/L)
35.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.7 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
8.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 0 Minutes (Mash)
32.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum  @ 0 Minutes (Mash)
8.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 0 Minutes (Mash)
10.0 g PH 5.2 @ 0 Minutes (Mash)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Party gyle, 90 min @ 67C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP023
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
14 dager @ 20C, 9 dager @ 1C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. februar 2014
Flasket: 17. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F