Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo

Best pilsenmalt	3,00
lys munich	1,00
melanoidin	0,20
carafa special II	0,105

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial FWH	5g	8,5 %	90 Minutt
Centennial 	13g	8,5 %	60 Minutt
Hallertauer Mittelfruh	23g	2,7 %	8 Minutt
Hallertauer Mittelfruh	23g	2,7 %	15 Minutt

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesk/skyllev; 1G Gypsum og 1,5G CACL/10L	
Mesk; Desacid 1G pr 10 liter	
1G whirlfloc, gjærnær, brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C 30m, 70C 30m, 78C 5m

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp830
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
3 rør i 2 liters starter

21/9	8	
22/9	8	
23/9	8	
24/9	8	
25/9	8	
26/9	8	
27/9	10	
28/9	10	
29/9	10	
30/9-10/10	14	
Coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. september 2016
Flasket: 11. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N