Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Best pilsenmalt 3,00 lys munich 1,00 melanoidin 0,20 carafa special II 0,105 [B]Humle og krydder[/B] Centennial FWH 5g 8,5 % 90 Minutt Centennial 13g 8,5 % 60 Minutt Hallertauer Mittelfruh 23g 2,7 % 8 Minutt Hallertauer Mittelfruh 23g 2,7 % 15 Minutt [B]Andre ingredienser[/B] Mesk/skyllev; 1G Gypsum og 1,5G CACL/10L Mesk; Desacid 1G pr 10 liter 1G whirlfloc, gjærnær, brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 30m, 70C 30m, 78C 5m [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp830 Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: 3 rør i 2 liters starter 21/9 8 22/9 8 23/9 8 24/9 8 25/9 8 26/9 8 27/9 10 28/9 10 29/9 10 30/9-10/10 14 Coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. september 2016 Flasket: 11. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N