Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1068 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 21,2 Beregnet farge: 20,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13.00 kg Pilsner 1.00 kg Candi Sugar, Amber [B]Humle og krydder[/B] 100.00 g Styrian Golding B - Boil 75.0 min 30.00 g Saaz - Boil 15.0 min 30.00 g Saaz - Boil 5.0 min [B]Andre ingredienser[/B] 5.00 g Calcium Chloride (Mash 90.0 mins) 5.00 g Calcium Sulfate (Mash 90.0 mins) 1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) 2.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] Double infusion mash Mash In at 62.0 C - 45 min Saccarification at 68.0 C - 45 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP530 Gjærmengde: 6 L starter Informasjon om gjæring: Ferment 2 weeks at 26C Mature for 2 weeks before bottling [B]Kommentarer[/B] Make a 6 L starter from a fresh packet of WLP530 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2017 Flasket: 15. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N