Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1068
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 21,2
Beregnet farge: 20,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13.00 kg Pilsner 
1.00 kg Candi Sugar, Amber

[B]Humle og krydder[/B]
100.00 g Styrian Golding B - Boil 75.0 min 
30.00 g Saaz  - Boil 15.0 min 
30.00 g Saaz  - Boil 5.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
5.00 g Calcium Chloride (Mash 90.0 mins) 
5.00 g Calcium Sulfate  (Mash 90.0 mins) 
1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) 
2.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15.0 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Double infusion mash
Mash In at 62.0 C - 45 min 
Saccarification at 68.0 C - 45 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP530
Gjærmengde: 6 L starter
Informasjon om gjæring:
Ferment 2 weeks at 26C
Mature for 2 weeks before bottling

[B]Kommentarer[/B]
Make a 6 L starter from a fresh packet of WLP530

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2017
Flasket: 15. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N