Brygger: Erlann Eldorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2G Klassisk røykøl
OG: 1058
FG: 1016
Mengde vørter: 46,3l
Mengde ferdig øl: 46,3l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 32,8
Beregnet farge: 56,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
500 g chocolate malt
1000 g crystal malt
1300 g pilsner malt
3000 g munich malt
5000 g Weyermann røykmalt

[B]Humle og krydder[/B]
68 g Hallertau Tradition pellets 6.8 % 80 min
100 g Tettnang pellets 3.4 % 10 min aroma etter kok

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
20 min ved 52 grader, 60 min ved 66 grader, 5 min ved 78 grader
Speidel

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830 German lager
Gjærmengde: 800 ml slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved ca. 10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. november 2012
Flasket: 16. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N