Brygger: Erlann Eldorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2G Klassisk røykøl OG: 1058 FG: 1016 Mengde vørter: 46,3l Mengde ferdig øl: 46,3l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 32,8 Beregnet farge: 56,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 500 g chocolate malt 1000 g crystal malt 1300 g pilsner malt 3000 g munich malt 5000 g Weyermann røykmalt [B]Humle og krydder[/B] 68 g Hallertau Tradition pellets 6.8 % 80 min 100 g Tettnang pellets 3.4 % 10 min aroma etter kok [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min ved 52 grader, 60 min ved 66 grader, 5 min ved 78 grader Speidel [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 German lager Gjærmengde: 800 ml slurry Informasjon om gjæring: Gjæret ved ca. 10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. november 2012 Flasket: 16. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N