Brygger: Petter Eik-Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1053 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,50 kg, BB Pale malt (5,0 EBC), 0,50 kg FMB Munich Malt (26,0 EBC), 0,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 100,00 g Styrian Goldings - Boil 60,0 min Hop 32,2 IBUs 15,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 30,0min 7,1 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] step 1 - 15 min - 35 grader step 2 - 60 min - 62 grader step 3 - 15 min - 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: 20 gr i 7 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2015 Flasket: 22. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N