Brygger: Petter Eik-Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
OG: 1053
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,50 kg, BB Pale malt (5,0 EBC), 0,50 kg FMB Munich Malt (26,0 EBC), 0,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
100,00 g Styrian Goldings - Boil 60,0 min Hop 32,2 IBUs     

15,00 g Goldings, East Kent [5,70 %] - Boil 30,0min 7,1 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
step 1 - 15 min - 35 grader
step 2 - 60 min - 62 grader
step 3 - 15 min - 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
20 gr i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2015
Flasket: 22. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N