Brygger: John M. Nordgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,4 kg Hveteflak 1,4 kg Pilsnermalt 600 g Viennamalt 300 g Havregryn [B]Humle og krydder[/B] 12 g Magum (11,4%) pellets 20 g Pomeransskall 15 g Knust korianderfrø 10 g Fersk appelsinskall 5 stk Tørket kamilleblomst [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 Whirlfloc tablet [B]Meskeinformasjon[/B] 50°C Proteolytic Rest 30 min 65°C Saccharification 75 min 72°C Conversion Rest 20 min 78°C Mash Out 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3944 Belgian Gjærmengde: 185 mrd celler Informasjon om gjæring: 15 dager gjæring ved 19-23°C 5 dager bunnfelling ved 20°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2015 Flasket: 11. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N