Brygger: John M. Nordgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,4 kg Hveteflak
1,4 kg Pilsnermalt
600 g Viennamalt
300 g Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
12 g Magum (11,4%) pellets
20 g Pomeransskall
15 g Knust korianderfrø
10 g Fersk appelsinskall
5 stk Tørket kamilleblomst

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 Whirlfloc tablet

[B]Meskeinformasjon[/B]
50°C Proteolytic Rest 30 min
65°C Saccharification 75 min
72°C Conversion Rest 20 min
78°C Mash Out 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3944 Belgian 
Gjærmengde: 185 mrd celler
Informasjon om gjæring:
15 dager gjæring ved 19-23°C
5 dager bunnfelling ved 20°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2015
Flasket: 11. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N