Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1068
FG: 1018
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 32,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 82,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter: 7340 Gr.
Pale malt: 6660 Gr.

[B]Humle og krydder[/B]
50 Gr. Citra 13.4%        60 min.
50 Gr. Chinook 12.1%  10 min.
50 Gr. Citra 13.4%        10 min.
50 Gr. Chinook 12.1%     1 min.
50 Gr. Citra 13.4%           1 min.
150 Gr. Citra 13.4%  Tørrhumle 8 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss: 11 Gr.  10 min.
Gjærnæring: 1 ts.   10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C.  90 min.
78 C.  15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 2 rør , 2 L. starter
Informasjon om gjæring:
15 dager 19 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2014
Flasket: 20. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N