Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1068 FG: 1018 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 32,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 82,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter: 7340 Gr. Pale malt: 6660 Gr. [B]Humle og krydder[/B] 50 Gr. Citra 13.4% 60 min. 50 Gr. Chinook 12.1% 10 min. 50 Gr. Citra 13.4% 10 min. 50 Gr. Chinook 12.1% 1 min. 50 Gr. Citra 13.4% 1 min. 150 Gr. Citra 13.4% Tørrhumle 8 dager. [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss: 11 Gr. 10 min. Gjærnæring: 1 ts. 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C. 90 min. 78 C. 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 2 rør , 2 L. starter Informasjon om gjæring: 15 dager 19 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2014 Flasket: 20. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N